PUNEREA ÎN
APLICARE INTERNAȚIONALĂ

O prezență internațională pentru soluri fertile din întreaga lume

DISTRIBUȚIE PE PATRU CONTINENTE

Prezența internațională a FCA Fertilisants a crescut constant de la înființarea companiei în 1990. Soluțiile de fertilizare oferite sunt distribuite astăzi pe patru continente: Europa, Asia, Africa și America Centrală. Experții în fertilizarea eco-alternativă a brandului sunt, de asemenea, chemat în Statele Unite ale Americii pentru a împărtăși expertiza lor.

Înființarea internațională a brandului a fost posibilă în principal datorită programelor sale de cercetare și dezvoltare. Într-adevăr, FCA Fertilisants este un jucător inovator care oferă soluții brevetate. Expertiza sa de ultimă oră în fertilizarea eco-alternativă a crescut de-a lungul anilor. Astăzi, brandul este recunoscut pentru oferirea de soluții unice care pot răspunde la diverse probleme de producție, indiferent de cultură.

O PREZENȚĂ INTERNAȚIONALĂ
ÎN TIMP

Prezența  FCA Fertilisants în străinătate a crescut constant din 2007.
Primele distribuții în străinătate au avut loc în Europa de Est, apoi în Africa și Asia.

2007

Polonia

2009

Slovacia / Republica Cehă

2009

România

2010

Ungaria

2011

Guadelupa / Martinica

2014

Africa de Sud

2014

Vietnam

2016

Botswana

2017

Republica Côte d’Ivoire

2018

Burkina Faso

2019

Tailanda

2019

Reuniunea / Mauritius

2019

Germania

EXTINDEREA VIITOARE

Doriți să profitați de soluțiile inovatoare ale brandului, dar țara în care vă aflați nu este menționată mai sus? FCA Fertilisants continua sa isi dezvolte prezenta internationala. Contactați unul dintre experții noștri!

Fiecare unitate din străinătate necesită autorizație de comercializare din partea țării țintă. Timpul necesar pentru procesul de implementare variază în funcție de țară și poate dura câțiva ani. Mai multe autorizații sunt în curs de desfășurare.

CONTACTEZ-NOUS