DESPRE
FCA FERTILISANTS

Hrănește solul pentru randamente cantitative și calitative

FERTILIZARE
ECO-ALTERNATIVĂ

FCA Fertilisants produc soluții de fertilizare eco-alternative din 1990, încurajând astfel practicile agricole durabile.

Deoarece agricultura durabilă trebuie să crească randamentele calitative și cantitative ale culturilor, optimizăm rezultatele fermierilor, păstrându-le în același timp solurile. Îngrășăminte și suplimente de îngrășăminte oferite astfel au un impact pozitiv asupra: fertilității solului, vitalitatea plantelor, conținutul nutrițional al alimentelor, precum și asupra ecosistemelor.

30 de ani
Experienţă
Peste 100 de angajați
Mondial
6000 de fermieri au încredere în noi
ÎN FIECARE AN
Distribuţie
PE 4 CONTINENTE

PRINCIPIUL ȘI ACȚIUNILE

Soluțiile de FCA Fertilisants respectă principiile referitoare la agricultura de conservare, agrologie  și biodiversitatea solului pentru:

  • Hrănirea unei populații mondiale în creștere
  • Producerea "curată" în timp ce integrarea dimensiunii de mediu
  • Combaterea deficitului de materii prime neregenerabile
  • Garantarea unui patrimoniu cultural bogat pentru a-l transmite generațiilor viitoare

Programele de cercetare și dezvoltare permit crearea unor inovații unice, specifice mărcii, care să răspundă mai multor provocări de producție din întreaga lume. FCA Fertilisants sunt chemate în mod regulat în Europa și în străinătate pentru expertiza și soluțiile inovatoare, răspunzând diverselor probleme și condițiilor pedoclimatice. 

Utilizarea premixurilor Calkorium® și Calkonutrium® la fabricarea îngrășămintelor de eco-producție este specifică îngrășămintelor FCA Fertilisants.

Testele în laboratoare acreditate și în ferme experimentale se efectuează în mod continuu. Rezultatele obtinute ne permit sa lucram cu autorizatii de marketing, certificarea eficientei solutiilor oferite.

FCA FERTILISANTS
COMPANIA GRUPULUI SHFC

FCA Fertilisants face parte din grupul SHFC, care include companii agricole care lucrează pentru agricultură durabilă, respectuoasă față de mediu.

groupe SHFC
groupe SHFC
Luxemburg
Franţa
Alţii

Collin Financial Holding Company SA:

Structura reunește diverse interese, asigură finanțarea și controlul următoarelor entități.

FCA FERTILISANTS SARL 

Compania care va sărbători cea de-a 30-a aniversare în 2020 se află în Vireux-Molhain, Franța. Este un loc de producție de 24.000 m². Are 2 turnuri de granulare prin compactare, ceea ce face posibilă producerea a 100.000 de tone de îngrășăminte granulate pe an. Clienții FCA Fertilisants sunt cooperative și angrosiști de produse agricole.

FERTILUX SA 

Compania există din anul 2000 și este activă în fabricarea, comercializarea și transportul produselor de îngrășământ pe site-ul Grevenmacher din Marele Ducat al Luxemburgului. Acesta are grijă de toată logistica pentru produsele produse în grup. De asemenea, gestionează întreaga activitate de export a produselor fabricate de FCA Fertilisants.

ALLIANCE AGRICOLE 

Compania creată în 2014 are o activitate comercială pentru toate produsele agricole, semințele, pesticidele, îngrășămintele și hrana animalelor. Acesta este situat în Attigny, în Ardeni, în Franța.

AGRI RIOM SARL 

Compania este o societate comercială de produse agricole cu două magazine de vânzări deschise publicului în departamentul Cantal și în Puy de Dome în Franța.

AFRIKA FERTILIZERS COMPANY Ltd

Compania este o societate comercială de produse agricole cu două magazine de vânzări deschise publicului în departamentul Cantal și în Puy de Dome în Franța.

INTELLECTUAL PROPERTY MONITOR SA 

Activitatea companiei este gestionarea, dezvoltarea și promovarea tuturor brevetelor, mărcilor, modelelor și altor drepturi de proprietate intelectuală ale Grupului SHFC.

SMF BELGIQUE SARL 

Compania are o activitate de stocare. Este un sit de 1.500 m² în apropierea sitului industrial Vireux-Molhain, ceea ce sporește capacitatea de stocare a fertilizantelor FERTILUX și FCA.

TMF SLOVAKIA s.r.o 

O filială a FCA FERTILISANTS , această companie de transport internațional, are propria flotă de tractoare rutiere. Acesta asigură livrarea produselor fabricate în grup în întreaga Europă, în special în Polonia, Ungaria și România.

CONTACTEZ-NOUS