SOLUȚII DE FERTILIZARE
STUDII DE TEREN

Comparați și verificați eficacitatea soluțiilor de fertilizare eco-alternative

FORMULE INOVATOARE

Rezultatele studiilor de teren sunt rezultatul programelor de cercetare și dezvoltare ale brandului. Formulele inovatoare sunt create continuu și sunt realizate din premixuri cu Calkorium®  și  Calkonotrium®  brevetate de FCA Fertilisants.

Eforturile depuse în domeniul cercetării și dezvoltării provin din necesitatea de a răspunde diferitelor provocări cu care se confruntă producătorii din întreaga lume. Prin urmare, fermierii solicită în mod regulat de către fermieri să dezvolte soluții inovatoare.

DE LA LABORATOR LA VALIDAREA
TRIAL-URILOR DE C MP COMPLET

De la crearea sa, FCA FERTILISANTS au efectuat cateva sute de teste privind eficacitatea formulelor Calkorium si Calkonutrium oferite. Soluțiile de fertilizare sunt studiate mai întâi în laborator, apoi testate pe diferite ferme experimentale, parteneri ai FCA Fertilisants. Prin primirea validării “bunelor practici experimentale”, departamentul de Cercetare și Dezvoltare  procedează apoi la standardizarea formulelor, permițând mărcii să lucreze cu autorizațiile de comercializare emise de  ANSES.

Unele teste se repetă pe parcursul mai multor ani, astfel încât să fie recunoscute statistic, în diferite condiții și o mare variabilitate a fenomenelor externe: vreme, rotații, levigare și altele.

Îngrășăminte și  suplimente de fertilizare pot fi astfel oferite fermierilor pentru a se adapta la nevoile și condițiile specifice ale fiecărei culturi. Aceste analize permit, de asemenea, experților mărcii să ofere consiliere relevantă pe baza planurilor de fertilizare adaptate fiecărei ferme.

COMPARATIVE
ȘI REZULTATE

Studiile pe teren sunt esențiale pentru măsurarea eficacității soluțiilor eco-alternative ale  FCA Fertilisants. Sunt posibile două tipuri de teste. Îngrășăminte și suplimente de fertilizare oferite pot fi fie comparate cu soluții de fertilizare chimică, sau să fie testate pentru a vedea evoluția randamentelor culturilor în comparație cu un control.


Eficacitatea soluțiilor FCA Fertilisants nu mai poate fi dovedită. Câștigurile rezultate din îmbunătățirea calității culturilor prin utilizarea produselor brandului sunt în mod clar favorabile și atractive în comparație cu investiția inițială în produse.

Testul culturii de porumb

22,6% tone/ha
Testul ne permite să vedem evoluția porumbului în Ardeni în comparație cu un control. Eficacitatea soluției eco-alternative la Calkorium de către FCA Fertilisants a fost testată în aplicare localizată. Rezultatele sunt după urmează:
  • + 3,3 T DM / ha de însilozare a porumbului, un câștig de 22,6%
  • + 2.791,5 FU / ha, adică un câștig potențial la hectar de 3.490 litri de lapte sau 620 kg de carne..
  • Testul culturilor de grâu moale

    - 20 kg de azot / ha
    Testul a comparat soluția Calkorium de la FCA FERTILISANTS cu o altă soluție de ammonitrată de 33,5%. Comparația a fost făcută pe o cultură de grâu comun situată în zona Meuse din Franța. Eficacitatea soluției eco-alternative oferite de marcă a fost testată în aplicații locale. Rezultatele sunt după urmează:
  • Reducerea dozei totale de azot de 20 kg N / ha
  • + 1,5 qtx / ha
  • CONTACTEZ-NOUS