SUPLIMENTE DE FERTILIZARE
CALKONUTRIUM

Pentru creșterea optimă a plantelor și sănătate

RANDAMENTE CONSOLIDATE
ÎN FUNCȚIE DE FERTILITATEA SOLULUI ȘI SĂNĂTATEA PLANTELOR

Suplimentele de fertilizare Calkonutriului FCA sunt soluții inovatoare, care acționează asupra a trei elemente: echilibrul solului, calitatea și cantitatea randamentelor, precum și rezistența naturală a plantelor la boli.

Cantitatea de materie organică, activitatea microorganismelor și optimizarea PH sunt esențiale pentru a permite solului să crească randamentul și fertilitatea plantelor. Calkonotrium permite inocularea cu succes a microorganismelor în soluri. Astfel, datorită acțiunii microorganismelor, planta absoarbe nutrienții în mod optim, în plus față de beneficiind de igienizarea naturală care se dezvoltă în sol. Această igienizare este posibilă deoarece microorganismele ocupă spațiu în sol în detrimentul agenților patogeni, ceea ce face plantele mai rezistente la boli. Acest lucru permite creșterea calității, cantității de randamente și a fertilității solului.

fertilisation
Calkonutrium® este ingredientul nostru de premix din linia noastră de suplimente nutritive pentru microorganisme. Fiecare dintre aceste microorganisme este depozitat la Institut Pasteur

ACȚIUNEA PREMIX
Calkonutrium

Calkonutrium este un amestec nutritiv de microorganisme care se adaugă direct la granulele de îngrășământ. După răspândire, microorganismele se hrănesc în mod natural înainte de a se alătura nișelor ecologice respective, asigurând astfel inocularea perfectă a solului. Tehnica de inoculare a solului specifică FCA Fertilisants este recunoscută și brevetată.

Odată ce peletele sunt distribuite, microorganismele sunt suficient de active pentru a ocupa solul și a limita creșterea agenților patogeni. Acest lucru are ca efect protejarea plantei de boli și de a provoca igienizarea naturală a solului. Microorganismele adăugate la formulele noastre Calkonutrium sunt special selectate pentru culturi, plante, climă și sol. De asemenea, beneficiază de autorizația de introducere pe piață eliberată de ANSES (Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, Mediul și Sănătatea Muncii) care le permite să fie amestecate cu materiale fertilizante.

În plus față de consolidarea sănătății plantelor, Calkonutrium permite microorganismelor inoculate să crească și să lucreze în mod durabil în sol. Această acțiune promovează stabilirea fertilizării eco-responsabile, care are ca efect transformarea materiei organice în:

  • Humus, care crește capacitatea de stocare hidro-minerale a solului.
  • Nutrienți naturali disponibili direct pentru plante.

Calkonutrium reechilibrează, igienizează și energizează viața organică a fiecărei culturi. Acțiunea sa oferă randamente calitative, cantitative și durabile prin protejarea sănătății plantelor și a mediului nostru.

Fertilisants ble

Testul de sol

Analiza solului este o condiție prealabilă care identifică elementele care ar trebui să fie răspândite pentru a asigura echilibrul natural al culturii dumneavoastră și pentru a satisface nevoile specifice ale plantelor dumneavoastră.

Ai stiut? Conform Convenției Internaționale de Protecție a Plantelor, răspândirea agenților patogeni continuă să crească la nivel internațional. În plus față de identificarea elementelor necesare pentru a reechilibra solurile, analiza ajută la determinarea prezenței posibilelor boli.

Contactați-ne pentru o îmbunătățire durabilă a randamentelor cantitative și calitative.

GAMA DE SUPLIMENTE DE FERTILIZARE

Fertilisation calknutrium

Suplimente de fertilizare cu Calkonutrium

Gama de suplimente de fertilizare Calkonutrium este fabricată din materii prime naturale, inclusiv microorganisme depozitate la Institut Pasteur. În plus față de igienizarea și consolidarea echilibrului solului, contribuția sa consolidează sănătatea plantelor, permițându-le să lupte mai eficient împotriva bolilor. În mod natural, respectuoase pentru eco-sisteme, anumite soluții formulate din premixul Calkonutrium au fost certificate special pentru utilizarea în agricultura ecologică.

Suplimentele de fertilizare Calkonutrium oferă o acțiune optimă asupra echilibrului agronomic al solului și asupra sănătății plantelor. Astfel, acestea permit să se beneficieze de randamente calitative și cantitative pe termen scurt și lung.

AFLAȚI MAI MULTE

CONTACTEZ-NOUS